Nutrend Creatine Monohydrate Creapure, yüksek kalitede kreatin içeren bir sporcu gıdasıdır. Yoğun geçen antrenmanlar yapılacak bir sonraki antrenmana olan ilgiyi düşürmektedir. Kreatin yüksek performansa dayalı antrenmanlarda gerekli enerjiyi karşılamaya yardımcı olur. Antrenmanlar sırasında kaslardaki kreatin miktarı azalır. Kaslardaki yenilenme ve kütle artışı için kreatin takviyesi önem taşımaktadır. Nutrend Creatine Monohydrate Creapure 500 ürünüenerjinin kaslarda daha uzun süre kalmasını sağlar. Kaslardaki enerji miktarını arttırması ile zorlu antrenmanların ardı ardına yapılmasına olanak sağlar. Antrenman sonrası hissedilen yorgunluk ve bitkinlik hali ortadan kalkar. Mikronize yapısı ve toz formu sayesinde hızlı emilim gerçekleştirir.

Nutrend Creatine Monohydrate Creapure

Nutrend Creatine Monohydrate Creapure Hakkında

Nutrend Creatine Monohydrate Creapure 500 gr, kas yapısını iyileştirmekte ve hacim kazandırmaktadır. Sağladığı enerji sayesinde her antrenmana daha hevesli başlamanıza yardımcı olmaktadır. Nutrend Creatine Monohydrate Creapure yorum değerlendirmesi yapıldığında kullanıcılar tarafından beğenildiği görülmektedir. Toz formu sayesinde hazırlama kolaylığı sunan bu ürün ekstra çalkalama işlemi gerektirmeden kolayca hazırlanabilmektedir. Aromasız olması da dilediğiniz karışımlarınız ya da meyve sularınız ile karıştırma imkanı sunmaktadır.

Nutrend Creatine Monohydrate Creapure İçeriği

Nutrend Creatine Monohydrate Creapure inceleme sonuçları içeriğinde saf kreatin bulunduğunu ortaya koymaktadır. Her porsiyonunda (5 gram) 5 gram kreatin içermektedir. İçeriğinde şeker, karbonhidrat ve yağ bulunmamaktadır. Bu sayede tüm diyet programlarına uyum sağlar. Aspartam, domuz katkı maddesi, et ürünü, GDO, gluten, laktoz, koruyucu ve renklendirici maddeler içermez.

Ücretsiz Kargo ve Hediye Ürün FırsatıSupplementler.com

Nutrend Creatine Monohydrate Creapure Kullanımı

Her porsiyonunda 5 gram kullanımı önerilmektedir. Böylece bir kutu üründen (500 gram) 100 porsiyon sağlanabilmektedir. Kullanımı ve hazırlama aşaması oldukça basittir. Zahmet gerektirmeden kolayca karıştırarak hazırlanabilmektedir. Antrenman günlerinde, antrenmandan sonra 2 çay kaşığı (5 gram) ürünü su ya da diğer karışımlarınız ile karıştırarak tüketebilirsiniz. Antrenman olmayan günlerde ise sabahları 2 çay kaşığı (5 gram) ürünü tükettiğiniz herhangi bir sıvı ile karıştırarak alabilirsiniz. 4 haftalık düzenli kullanımdan sonra bir süre ara vermeniz önerilir. Bazı kullanıcılar ürünü sıvı ile karıştırmadan direkt toz halde tükettiklerini bildirmektedirler. Böyle bir durumda tüketimi sonrasında bol su içilmesi önerilmektedir.

Protein Tozu Ürünlerini Keşfet
Önceki İçerikNanox Creatine %100 Pure İnceleme & Yorum
Sonraki İçerikNutrend Whey Amino 10000 İnceleme & Yorum

YORUMLAR

LÜTFEN YORUMUNUZU GİRİNİZ
LÜTFEN ADINIZI GİRİNİZ