Spor ile uğraşanların ve bunu günlük hayatının profesyonel yaklaşımlarla bir parçası hâline getirmiş olanların en sık tükettiği iki bileşen, kreatin ve glutamin şeklindedir. Bu bileşenlerin ayrı ayrı, bir araya gelecek şekilde tüketilme oranının yüksekliği yeni bir ürünün geliştirilmesine vesile oldu. Bu da Big Joy Big2 Creatine + Glutamine ürünüdür. Nitekim bu ürün, fiyat ve performans skalası bazında da bu iki takviyeyi ayrı ayrı almaktan çok daha uygun maliyetiyle dikkat çekmektedir. Big Joy Big2 Creatine + Glutamine 505 gr ürünüyle birlikte sporla geçen vakti daha verimli hâle getirmek oldukça kolaylaşmaktadır. Yapısı ve tasarlanışı gereği bu iki amino asitten de bünyenin eşit ölçüde faydalanmasını hedefleyen ve bunu da başaran takviye gıda ürünüyle antrenmanlarda farkı yakından hissedeceksiniz.

Big Joy Big2 Creatine + Glutamine

5000’e 5000

Big Joy Big2 Creatine + Glutamine içeriği incelendiğitakdirde göz alıcı bir yoğunluğun sizi beklediğini hemen fark edebilirsiniz. Zira bu takviye ürünün her bir servisi 5000 miligram kreatin ve 5000 miligram glutamin sunmaktadır. Her bir kutusunda 50 servis bulunan Big Joy Big2 Creatine + Glutamine inceleme ve araştırmalar sonucunda tasarlanmış, kolaylık sunabilecek ve spordan alınan verimliliği artıracak şekilde geliştirilmiştir. Bileşeninde yer alan glutamin ve kreatin içeriği sayesinde antrenmanların öncesinde, antrenman sırasında veya sonrasında fark etmeksizin, tamamen kendi isteğinize bağlı biçimde tüketilebilmektedir. Toz formda olan bu ürün, aromasız olması dolayısıyla başka bir takviye içine dâhil edilerek yahut aromalı bir içeceğe ilave edilerek kullanılabilmektedir.

Besin Desteğinde Zirve

Big Joy Big2 Creatine + Glutamine nasıl fayda sağladığına dönük soru işaretlerini giderme adına toz formdaki içeriğine göz atmak yeterli olacaktır. Toz formundaki mikronize kreatin monohidrat ile glutamin içeriğinin her bir serviste 5000’er miligram kreatin ve glutamin olarak dikkat çektiği söylenebilir. Kreatin ve glutamin bir arada içerildiğinden dolayı antrenman sırasında veya antrenmandan önce ya da sonra tüketilmesi bir sorun teşkil etmemektedir. Pek çok farklı literatüre göre kanıtlanmış bir besin desteği sunan kreatin monohidrat ise kısa süren ve yüksek yoğunluk içeren egzersizlerin art arda yapılmasına imkân tanımaktadır. Big Joy Big2 Creatine + Glutamine fiyatı ve ürün içeriği bilgilerine dair sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz.

Ücretsiz Kargo ve Hediye Ürün FırsatıSupplementler.com
Protein Tozu Ürünlerini Keşfet
Önceki İçerikBig Joy Betaine İnceleme & Yorum
Sonraki İçerikBig Joy Caffeine Plus İnceleme & Değerlendirme

YORUMLAR

LÜTFEN YORUMUNUZU GİRİNİZ
LÜTFEN ADINIZI GİRİNİZ